Jack

https://muziekstudioleidscherijn.com/wp-content/uploads/2023/07/Leidsche-Rijn-Gitaarles-scaled.jpg

GITAARDOCENTJack Willemse

Mijn gitaardocent liet mij, toen ik op 11-jarige leeftijd begon met gitaarspelen, kennismaken met de muziek van Jimi Hendrix. Ik kreeg de smaak toen al goed te pakken! Zeker toen ik op latere leeftijd mijn lessen vervolgde bij Richard Doodkorte. Hij is de eerste persoon die mij motiveerde me te verdiepen in jazzmuziek.

Tijdens mijn middelbare schooltijd volgde ik de vooropleiding van het conservatorium in Arnhem. Ik deed na mijn eindexamen met succes auditie aan het conservatorium van Utrecht. In Utrecht heb ik clinics gehad van onder meer Robben Ford, Bill Frisell en Adam Neely.

Inmiddels ben ik een aantal jaar geleden afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht in de richting Pop/Jazz. Mijn focus ligt bij jazzmuziek, pop en funk, maar ik ben ook thuis in vele andere stijlen zoals rock en blues.

Naast actief in bandjes te spelen geef ik inmiddels een aantal jaar met veel plezier gitaarles. Ik krijg veel energie als ik meemaak dat leerlingen vooruitgaan! In mijn lessen probeer ik het plezier van gitaarspelen altijd centraal te stellen. We werken aan muziek die jij zelf wilt leren; aan de hand hiervan behandelen we de techniek en de theorie die hierbij komt kijken.