Roos

https://muziekstudioleidscherijn.com/wp-content/uploads/2023/07/Zangles-Leidsche-Rijn-Roos.png

ZANGCOACHRoos Boswinkel

Als kind kon ik al niet om muziek heen. Met 2 beroepsmuzikanten als ouders is het me met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Op mijn 8e begon ik dan ook mijn eerste instrument te spelen, en al snel volgde interesse voor meerdere instrumenten. Ik kroop middagen lang achter de piano van mijn moeder, en de gitaar werd ook niet overgeslagen. Het zingen kwam eigenlijk pas veel later. Rond mijn 14e leerde ik mijn stem pas echt ontdekken. Per toeval, bij de muziekles op de middelbare school. Ik moest een liedje zingen, en daar kreeg ik erg veel positieve feedback op. Dat vond ik leuk, en zodoende ben ik ontzettend veel gaan zingen. Zoveel, dat het me in het laatste jaar van mijn middelbare school een logische stap leek om te gaan auditeren voor verschillende conservatoria.

Daar begon mijn 6 jaar durende opleiding Jazz en Pop Zang aan het Utrechts Conservatorium. Binnen die opleiding heb ik mijn stem optimaal ontwikkeld. Ik ben breed opgeleid en kan uit de voeten met veel verschillende muziekstijlen. Als afstudeerrichting heb ik educatie gekozen, met vakken als methodiek, didactiek en pedagogiek. In 2018 heb ik mijn diploma behaald, en sindsdien ben ik werkzaam als zangdocent. Als uitvoerend musicus heb ik ook veel projecten gedaan. Ik heb achtergrondzang gedaan bij verschillende bandjes, en heb jarenlang mijn eigen vocal group gehad met 4 andere vrouwen. Hiermee hebben we op veel bijzondere plekken opgetreden.

In mijn zanglessen laat ik je spelenderwijs kennismaken met de ins en outs van de zangkunst. Denk aan technische kennis, performance, inlevingsvermogen en jouw eigen sound ontwikkelen. Maar bovenal: plezier! En bij dit alles staan jouw wensen natuurlijk vooraan.

Kom langs!

Europaweg 18
3451 HG Vleuten
Ma t/m Vrij: 10u-21u
Za: 10-16u
+31 6 42 65 02 27
muziekles@muziekstudioleidscherijn.com
https://muziekstudioleidscherijn.com/wp-content/uploads/2023/07/Muziekstudio.png