Louis

https://muziekstudioleidscherijn.com/wp-content/uploads/2023/12/Piano-Les-Vleuten.jpg

PIANODOCENTLouis Braam

Muziek is mij met de paplepel ingegoten. Al sinds mijn 2e pingelde ik erop los op mijn eerste keyboard. Vanaf mijn 8e jaar nam ik keyboardles, waarna ik op mijn twaalfde overstapte naar piano. Ik studeerde in 2012 succesvol af aan het InHolland Conservatorium te Haarlem bij Jan-Peter Bast en Nol Sicking.

Sindsdien ben ik als freelance musicus actief de muziek in gedoken. Mijn muzikale invloeden zijn zeer breed: van Level 42 tot Snarky Puppy, maar ook (symfonische) rock, zoals Pink Floyd, Toto en Deep Purple.

Ik ben o.a. toetsenist in de bands ‘Stereo Sessions’ en ‘Legend’. Tevens tourde ik tussen 2014-2015 theaters in Groot-Britannië met ‘Dreaming of Kate: a tribute to Kate Bush’. Daarnaast ben ik onderdeel van het duo ‘Funky Jabber’. Wij schrijven eigen materiaal. Begin 2021 verscheen onze eerste plaat ‘Dreamtime’ op alle grote streaming platforms. Momenteel is een tweede plaat in maak.

Sinds 2023 speel ik in Pink Sheep: een Pink Floyd tributeband. Daarmee kwam een van mijn grootste dromen uit, om het rijke oeuvre van Pink Floyd te spelen en te duiken in alle gave synths en effecten die zij hebben gebruikt.

In mijn lessen staat het speelplezier voorop. Naast de basisvaardigheden, zoals noten lezen, akkoorden, toonladders etc., besteden we in de lessen volop aandacht aan jouw persoonlijke groei: wat wil jij graag leren? Jij mag namelijk altijd je eigen inbreng in de les meenemen!

Daarnaast besteden we aandacht aan improvisatie en componeren: van het samen uitzoeken van solo’s uit bestaande stukken tot het componeren en opbouwen van eigen liedjes. Het kan allemaal en ik help je er graag bij!